- Ödüller
- 1
- Irk

- Job

BrethKO’dan Dev Açılış Hediyesi: PLAYSTATION 5 KAZANMA ŞANSI!
Merhaba BrethKO ailesi! 10 Nisan’daki büyük açılışımızı taçlandırmak ve topluluğumuza unutulmaz bir başlangıç yapmak için kesenin ağzını açtık. Bu sadece bir oyun değil, gerçek bir ödül festivali!
Bir şanslı şövalyemize PLAYSTATION 5 hediye ediyoruz!
Çekilişe Katılım Şartları (Zorunludur)
Çekilişe dahil olabilmek için aşağıdaki 3 basit adımı eksiksiz tamamlamanız gerekmektedir:
Forumda Etkileşim: Bu konunun altına "Katıldım" şeklinde yorum yazmak zorunludur. (Birden fazla yorum diskalifiye sebebidir.)
Sosyal Medya Takibi: Resmi sosyal medya hesaplarımızı (Instagram, Facebook, Youtube) takip etmek zorunludur. Takip etmeyen kullanıcılar kazansa dahi ödül verilmeyecektir.
[www.instagram.com/thebrethko]
[www.youtube.com/@brethko]
Discord Varlığı: Çekiliş, açılış günü Discord sunucumuzdaki
▵çekiliş-giveaway kanalı üzerinden otomatik olarak gerçekleştirilecektir.
Çekiliş Süreci ve Detaylar
Nerede: Discord.GG/BrethKO adresindeki
▵çekiliş-giveaway kanalı.
Ne Zaman: 10 Nisan (Büyük Açılış Günü).
Kontrol: Kazanan talihlinin forum yorumu ve sosyal medya takipleri yönetim ekibimiz tarafından canlı yayında kontrol edilecektir.
Hızlı Bağlantılar;
Kayıt ve Referans Sistemi: [www.brethko.com]
WhatsApp Yardımlaşma Grubu: [GELİCEK]
Discord Adresimiz: [Discord'a Katıl
]
Youtube Adresimiz : [www.youtube.com/brethko]
İnstagram Adresimiz: [www.instagram.com/thebrethko]
Önemli Not
PlayStation 5 çekilişine ek olarak; Discord davet etkinliğimiz, referans sistemimiz ve nakit ödüllü yarışmalarımız tam gaz devam ediyor. BrethKO sadece bir server değil, kazandıran bir dünyadır!
Hemen "Katıldım" yaz, sosyal medyadan takibe al ve büyük gün için yerini ayırt!
BrethKO Yönetimi: "Şans seninle olsun şövalye!"
Gerçek performans, gerçek deneyim.Brethko ile oyuna devam!
Merhaba BrethKO ailesi! 10 Nisan’daki büyük açılışımızı taçlandırmak ve topluluğumuza unutulmaz bir başlangıç yapmak için kesenin ağzını açtık. Bu sadece bir oyun değil, gerçek bir ödül festivali!
Bir şanslı şövalyemize PLAYSTATION 5 hediye ediyoruz!
Çekilişe dahil olabilmek için aşağıdaki 3 basit adımı eksiksiz tamamlamanız gerekmektedir:
Çekiliş Süreci ve Detaylar
Nerede: Discord.GG/BrethKO adresindeki
Ne Zaman: 10 Nisan (Büyük Açılış Günü).
Kontrol: Kazanan talihlinin forum yorumu ve sosyal medya takipleri yönetim ekibimiz tarafından canlı yayında kontrol edilecektir.
PlayStation 5 çekilişine ek olarak; Discord davet etkinliğimiz, referans sistemimiz ve nakit ödüllü yarışmalarımız tam gaz devam ediyor. BrethKO sadece bir server değil, kazandıran bir dünyadır!
Hemen "Katıldım" yaz, sosyal medyadan takibe al ve büyük gün için yerini ayırt!
BrethKO Yönetimi: "Şans seninle olsun şövalye!"
Gerçek performans, gerçek deneyim.Brethko ile oyuna devam!
Son düzenleme: